Rösthantverkarna AB

Röstcasting

Berättare till ljudbok eller reklamröst

I vår röstbank har vi många typer av röster.

Ljudboksinläsare

Vi vill att lyssnaren ska kunna förlora sig i boken och njuta av upplevelsen. Därför är det viktigt för oss att inläsaren läser engagerat och att hens röst passar bokens stil, är tydlig och behaglig.

Val av berättare

Vi har stor erfarenhet av att matcha rätt röst till rätt bok. Vi kommer att ta hänsyn till bokens genre, stil och ton och hitta en inläsare som passar. En av fördelarna med att välja en inläsare från vår röstbank är att det ger en stor flexibilitet. Om du bestämmer dig för att göra en serie av din bok kan du använda samma inläsare igen för att hålla en konsekvent röst och stil genom hela serien. Det ger också en enklare produktion av ljudböckerna eftersom vi redan har en etablerad relation med inläsaren och vet vad hen är kapabel till.Läs mer om vår ljudboksproduktion

Författarens önskemål

Som författare eller redaktör har du kanske redan en specifik röst i åtanke som du vill ska läsa in din bok. Vi kan vi åta oss att kontakta inläsaren och upprätta ett avtal.


Läs mer om ljudböcker


Upprätta avtal

Vi har avtalsröster. Vi hjälper dig att upprätta ett avtal med voicoverartisten.Läs mer

Rollsättning av reklamröst

Behöver du hjälp med att hitta rätt röst för att förmedla ditt företags budskap på ett engagerande sätt? Vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver en djup, lugn röst för en dokumentär eller en livlig och humoristisk röst för en reklamfilm.


Läs mer

Reklamröst