Rösthantverkarna AB

Hyr ljudstudio

Studio med ljudtekniker

Vi erbjuder flexibla bokningsmöjligheter. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi är öppna för att diskutera specialpriser för längre projekt eller återkommande kunder. Du kan boka en studio med eller utan tekniker och betala per färdig inspelad timme eller per bokad timme.


Läs mer

Våra studios

Flera möjligheter

Bra akustik är A och O för ett bra ljud. Vi använder därför två stycken Studiobricks studiobås, för minimalt ljudläckage. De är extra akustikbehandlade för att passa perfekt till inläsning av ljudböcker och voiceovers. Förutom dessa har vi ett studiorum för podcasts, dramatiserad dialog eller inspelning av radioteater.


Läs mer

Bästa ljudkvalitet

Vi har valt ut högkvalitativa mikrofoner som ger fantastiskt ljud. Neumann TLM 102 och Aston Stealth är några av de mikrofoner som vi använder.


Läs mer

Programvara

“Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet” Vi använder Studio One och Izotope RX 10 för att redigera, mixa och producera ljud.


Läs mer

Remote

Live-session med kund

Source connect

Uppkopplad inspelning

Vid en fjärrinspelning kan du koppla upp dig till andra studior via valfri VoIP, t.ex. Source-Connect, Zoom, Skype, Cleanfeed eller SessionLinkPRO.